Katon maalaus Tampere

KATON MAALAUS KOTIMAISENA LAATUTYÖNÄ

KATON MAALAUS KOTIMAISEN LAADUN KONKARILTA

Katon maalauksen toteutamme asiakastyytyväisyyttä ja korkeaa laatua noudattaen. Käytössämme on aina korkealuokkaiset tuotteet ja maalit, joka valitaan kohteen mukaan. Kestävän katonmaalaus -urakan lopputuloksen takaa, oikeat vuosien kokemuksella todetut työtavat ja oikeaoppinen tekniikka. Anna ammattilaisen hoitaa katon maalaus avaimet käteen -periaatteella.

MILLOIN KATONMAALAUS ON AJANKOHTAISTA?

Kattoa tulee huoltaa ja pestä säännöllisesti. Mikäli maali on haalistunut, hilseilee tai siinä on ruostetta, kannattaa katto huoltaa. Katon maalaus onkin täydellinen uudistus tiili-, tai peltikatolle, jonka rakenteet ovat kunnossa, mutta pinta on kärsinyt. Mitä nopeammin katon maalaus suoritetaan, niin sitä pienempi on myös katon maalauksen kuluva työaika ja kattoremontin tarve lykkääntyy. Katon maalaus onkin yleensä, vain murto-osan kattoremontin hinnasta.

Meiltä saat täyden palvelun katon maalaustyöt ympäri vuoden. Asiantuntijamme tekee aina ensin huolellisen kartoituksen katon kunnosta, pesemme pinnan, poistamme roskat sekä kasvuston, ja lopuksi lisäämme kauniin kestävän maalipinnan. Lisäksi katto voidaan niin halutessa pinnoittaa – kysy lisää. Tarpeen vaatiessa meiltä saa myös kattavat kattoremonttipalvelut ja kattoturvatuotteet.